SDG webinari SDG1 i SDG3

SDGpartneri

Webinar na temu SDG 1 fokusira se na aktivnu ulogu poslovnog sektora i donositelja odluka te njihovom doprinosu kada je riječ o ciljevima SDG 1. SDG1 jest cilj uspmjeren na stvaranje svijeta bez siromaštva u svim njegovim oblicima. Organizator webinara je partner LatConsul a jedan od predavača biti će predstavnici interaktivne metode osvještavanja PlaySPENT.

SDG1

Za webinar SDG1 možete se prijaviti na ovoj poveznici: http://bit.ly/SociSDG1

 

Webinar na temu SDG 3 fokusira se na cilj održivog razvoja Zdravlje i blagostanje: Soft measures for SDG 3 Good health and well-being - Ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages.

Primjena intervencija opće politike i korištenje najnovije tehnologije ključni su, ali nedovoljni za učinkovitu promjenu ponašanja prema održivoj budućnosti. Politike i tehnologija osiguravaju alate za održive promjene. Međutim, način na koji ljudi to koriste ovisi o tome koliko je primjenjiv. Povezivanje politike i tehnologije sa stvarnim ljudima, dovođenje u njihov svakodnevni život, prevladavanje njihovih strahova i predrasuda, ispunjavanje njihovih očekivanja i razumijevanje procesa donošenja odluka sastavni je dio željene promjene. Stoga će se tijekom ovog webinara prezentirati integrirani pristup koji će obuhvatiti meke i čvrste mjere za postizanje dobrog zdravlja i dobrobiti.

Sdg3 (1)

Za webinar SDG3 možete se prijaviti na ovoj poveznici: http://bit.ly/SociSDG3